Članek
Zahvala vsem, ki so nam omogočili, da je sobotni večer minil neverjetno
Objavljeno Dec 25, 2023

Preden objavimo foto zgodbo naše Božična zGodba | Godba Črnomelj se moramo zahvalit vsem, ki so nam omogočili, da je sobotni večer minil neverjetno. Godba nismo samo godbeniki ampak tudi posamezniki in društva, ki nam pomagajo.
Hvala našim letošnjim gostjam, vokalni skupini Devojke! Da so s prelepimi glasovi širile pozitivno energijo. Naši zgodbi so z ubranim petjem dale piko na i in naredile sobotni večer še bolj čaroben.
Hvala Folklorna skupina Dragatuš in Katarina Jesih Šterbenc, ki je tako lepo sprejemala obiskovalce, ter Božičku Petru Schweigerju, ki je publiko ogrel na ta pravo božično vzdušje.
Hvala Helena Vukšinič in Aleksander Riznič za scenarij in povezovanje. Hvala tudi Sabini in Davorinu Matkoviču za prodajo kart, brez vaju bi bil koncert ena velika luknja. 😆 Hvala tudi Kmetiji Stariha, da smo se lahko počutili preveč domače tudi na afterju po koncertu.
Hvala tudi Tina Stariha in Vinko Papež, ki sta poskrbela, za trajen spomin naše zgodbe. 📸 Hvala Osnovna Šola Mirana Jarca Črnomelj in Milan Kordič za športno dvorano in vnovično prilagajanje vaših urnikov, da mi lahko izpeljemo našo zgodbo!
Hvala naša Petra Starašinič za pevski vložek, ki je za marsikaterega obiskovalca dosaden komad naredil lep.
Na koncu velika zahvala našemu predsedniku Andreju Matkoviču, ki skrbi, da tako dobro funkcionirarmo skupaj in našemu maestru, brez katerega bi bile naše vaje dosti lažje! Iztok Štrucelj hvala! 🥰


foto: Tina Stariha

#ObčinaČrnomelj #GodbaNaPihala #KoncertGodbaNaPihala #kultura #Zabava #zsg #zvezaslovenskihgodb #Črnomelj